Monday, June 12, 2006

"Som losgodis fast mat"

Maste bara beratta om varan spanska kvall i fredags. Hade bestamt att vi skulle ga ut och ata for en gangs skull, var ju "Petra´s last friday". (Annars bestar vara maltider ofta av kulinariska lackerheter som tonfisk med tomatsas och oregano, tomatsas med oregano och pasta eller kanske fiskpinnar. Inget ont med detta, vi ar alltid sa hungriga nar vi ska ata att det smakar hur gott som helst. Kan aven tillagga att tomatsas och oregano kan fa de flesta matratter att smaka som pizza.) Men som sagt, vi skulle ut och ata. Petra hade varit och rekat pa dan efter en bra resturang. Tapas (spanska smaratter) skulle det bli, sa nar klockan narmade sej midnatt = spansk middagstid vandrade vi ivag till resturangen.

Var hur gott som helst!!! Vi at kycklingvingar, rakor, lax, chili con carne med nachos mm mm och massor av saser och dipp till. Konversationen under maltiden bestod mest av "det har var sa otroligt gott!!!". For att gora det annu mera spanskt drack vi saklart Cava till. Sa nu vet ni vad ni kan ha att vanta nar ni kommer hit och halsar pa oss; tapas - som losgodis fast mat.



3 comments:

Anonymous said...

Hej!
Vad härligt det låter med Tapas, var ju själv i Madrid och inte fick jag smaka några speciellt goda Tapas?? Längtar att få åka ner till er så jag hoppas att det ordnar sig med jobb!! Bra att ni testar av lite matställen så vi bara kan gå på de bästa!!
Kram
Mamsen

Anonymous said...

Hej,
Ser att det är fler som vill komma. Då är vi ju två och det är alltid ju alltid trevligare. Du hörde att Emma höll på att riva garaget. Jag har knappt hämtat mig än. Í mitt innre såg jag hur vi passerade in genom stängda dörrar och ut genom långsidan med riktning mot grannen. Pust.
Sköt om er flickor.
Kram
Hans-Olov

Anonymous said...

Hej!
Du Lisa, vi har ledaravslutning idag med dina gamla kollegor. Träffas i Helenas stuga o ska äta lite gott o ha trevligt tillsammans. Vädret är Ok och nu ska bara Sverige vinna fotbollen ikväll så är allt 100% toppen!
Ha det så bra.
Kram Margot.