Tuesday, December 19, 2006

Our last nasty monday...

Idag ar det tisdag... innebar att igar var det måndag... och måndag i Barcelona ar lika med utgang pa klubben Fellini´s som endast ar bra pa mandagar da de har sina Nasty Mondays. = De spelar (grymmt bra) rock musik och det ar packat med folk samt varldens basta stammnng. Vara Nasty mondays innefattar aven en liten ritual med att vi borjar kvallen pa var kara Bar 13, gar sedan vidare till Club 13 flirtar dar till oss free-passes till Fellini´s (om vi inte pa nagaot satt star pa listan). En helskon trdadition om vi far saga det sjalva.

... Men nu ar den tiden forbi.... eller ja, måndags rock pa Fellini´s fortsatter och Club 13 star ju kvar. MEN... vart underbara favorit hak BAR 13 kommer aldrig att bli sig likt. Inte nog med att Javier akte hem till Chile i borjan av hosten... nu har aven Rodrigo slutat, och vi ar radda att Mariano inte heller kommer att vilja komma tillbaka. Det ar namligen en ny snubbe bakom baren som tydligen blivit beordrad att dra dit och mer eller mindre ta over baren. Visserligen Chilenare, men vi tycker INTE om honom.
Vi har dock borjat inse att tiden pa 13 har kommit till ett slut. Vi, Mc Donaldsmannen, alla polare till vara chicos... alla tjejer som hanger dar pa grund av vara chicos... ja... suck, men life goes on...


Fellinis var i alla fall sig likt och club 13 ocksa. For alla inblandade i den historien sa pratade Ida med Kanadensar-Italienaren och ar mycket stolt over det-liten parents bara :) Vi hittade sedan Tomas, Osacr och vara andra svenska kill-kompisar (som visade sig vara polare med Kanadensar-Italienaren) och dansade till rock anda in pa morgontimmarna. Tog sen metron hem och at toast. Alltsa en måndag -Barcelona style.

1 comment:

Anonymous said...

värsta roligt att jag fortfarande kan hänga med å fattar allt som en måndag innebär (tror jag i alla fall), vet inte alla namn, emn de e lugnt.... ida - sällan... italienare och kanadensare... u can make it all come true... saknar er OTROLIGT mycket. längtar tills vi ses om...fem dagar!!!! ÅHHH!!!! BESOS!!!