Tuesday, May 30, 2006

Barcelona


Vi ar har! Efter tre timmars flygresa och ungefar lika lang resa in till centrum fran flygplatsen till vart boende (fraga inte), ar vi faktiskt har! Vi har en bra kansla angaende den har resan ocksa... Ida raknade goda tecken hela dagen igar, sag bland annat Peter "Foppa" Forsberg pa arlanda, -och det maste ju vara ett gott tecken. :)

Malin och Petra kom och motte oss pa Plaza Catalunya och guidade oss till rummet som de ordnat at oss. Det ar fint, storre an vi vantat oss och ligger valdigt centralt. Vi ar sa nojda.
Idag har vi mest kollat laget runt omkring dar
vi bor, promenerat langs La Rambla, gatt nere vid hamnen och vandrat runt i sma mysiga grander med de andra turisterna.

Engelskan fungerar ratt sa bra har, det ar i alla fall forsta intrycket... Men alla vi bor med kommer ifran sydamerika (utom tva hollandare som vi inte traffat an), sa dar blir det till att plugga spanska. Ida ar den som stott pa flest grannar... och hon ar ocksa den som talar minst spanska. Men det gar bra, de ar trevliga och talar langsammt for att vi dumma svenskar ska forsta. :)

Ikvall tankte vi ata middag hemma... vi har ett fint litet uterum med bord och stolar dar man kan sitta. Sedan ga ut en svang. I morgon blir det till att borja den nagot krangliga jakten pa ett NIE nummer, vilket man maste ansoka om for tt ha tillatelse att jobba har.

Hasta Luego!


This is a good sign, no?

7 comments:

Anonymous said...

hmpf! Inte ett dugg avundsjuk :) Här i Sundsvall har det regnat, regnat och...sa jag regnat? Vart är sommaren? Hoppas iaf att ni trivs därnere och träffar på nån lagom sliskig spanjor med hår överallt :P

Anonymous said...

Hej tjejer.
Ni verkar ha det helt underbart!
Här i Härnösand är det kallt o mulet. Ni tänker väl fira nationaldagen där nere, kanske sjunga " Du gamla du fria" o vifta med svenska flaggan lite extra- bara ett tips.
Kram från Margot

Anonymous said...

Hallå hallå!
Man blir ju riktigt avis, ni verkar ha det riktigt bra. Nu har solen kommit fram och det känns ju som ett gott tecken. Det kanske blir sommar här också.
Ha det så bra o va rädda om er.
Kram Helena

Anonymous said...

Hej tjejer..
Ja det verkar ju inte gå någon nöd på er. Bra att allt verkar ok och att ni installerat er! Regn regn o regn, men idag såg vi skymten av något gult på himlen, förstår inte vad det kan vara?? Åker till Stockholm imorgon för att följa med H-O till Polen på lördag några dagar!! Kul med lite miljöombyte! Ringer i helgen!! Ha det!!
Kramar från mamsen

Anonymous said...

Lisa,
I've got to touch up on my swedish a little, not too sure what any of you are talking about! but the flag certainly looks beautiful! Hope the trip is still going well and look forward to hearing from you
Jon

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

If it's not a Quebec flag, It's NOT a good sign girls.... MISS YOU SOOOOOOOOOO MUCH,
Love,
P-Y xoxox