Tuesday, July 11, 2006

¡Tenemos un ventilador!

Dagens pressmedelande: Vi kommer overleva sommaren. Eller chansen att gora det har iallafall okat avsevart. Inatt trodde vi att var sista stund var kommen, att vi skulle do...av svett. Ar vansinnigt varmt har nere nu, bade dagar och natter. Dagarna ar det helt okej anda, man vanjer sig vid att standigt svettas. Natterna daremot ar varre. Gar inte att sova nar det ar for varmt. Darav nattens naradodenupplevelse. Fram tills inatt har Lisa tyckt att det varit helt okej, Ida har varit nara att avlida tidigare. Inatt var det dock nog aven for Lisa, sov inte manga timmar i strack trots balkongdorrarna pa vid gavel. Sa medans den hart arbetande Ida var pa sitt jobb gick hemmafrun Lisa pa shoppingtur och kom hem med en flakt; sommaren och somnen ar raddad!

4 comments:

Anonymous said...

Hej,
Det ena mailet efter det andra handlar det om att Barcelona,incl. er, aldrig sover eller att ni har sex killar på rummet (vilket tydligen gjorde även kusinen avundsjuk) men du är problemet att ni inte kan sova. Håller ni på att tackla av tjejer??
Kram,
Hans-Olov

Anonymous said...

Tjena tjejer!
Ville bara säga att jag och Erik nu äntligen kommit fram till vårat trygga hem och samtidigt tacka för er gästvänlighet. Dagarna hos/med er var grymma! Om ni någon gång har vägarna förbi förorten Västerro så hör av er så kirrar jag boende, mat.. ja, you name it! :) Lycka till med studier, jobb och med hyresvärlden. Vi ses den 2:a december, right? ;) /Kalle

Anonymous said...

Hej!!

Ni har de tydligen jätte varmt där nere!!?? Går här hemma själv och tycker att de är jätte varmt o håller på att svettas ihjäl, men jag ska nog inte jämföra med er...jag kan iaf sova på nätterna!!
Ha d gott!!

Kramar lilla syster frida

Lisa & Ida said...

japp, 2 december var det! Och vi ska komma ihag ditt erbjudsnde nar vi planlost tankt sova pa en parkbank i Ja-Nej-Vet ej - parken! ;)
Ta hand om er! Kram