Sunday, September 03, 2006

-"Men vart ar tvattmedlet egentligen...???"...


...- det ligger ju under volleybollen saklart!

Jepp vi har flyttat, och ja vi lever i ett kaos. For att ta det hela fran borjan sa gick flyttlasset i fredags. Forsta lasset gick vid halvtre tiden, Lisa, en jatteresvaska, en proppfull ryggsack + en stor kasse tog tunnelbanan till plaça España och promenerade den sista biten till var nya gata. Svetten rann! Fick nycklarna till rummet av hyresvarden, lamnade av prylarna och akte tillbaks igen. Packade ihop det sista, stadade och sen nar Ida slutade jobbet gick lass nummer tva. Ida, Lisa + flytthjalpen Jessica tog bussen bort med alla andra grejer = resvaska, ryggsackar, tio miljoner kassar, en flakt mm. Ja folk kollade lite konstigt, det ar ju inte varje dag man flyttar med kollektivtrafiken.

Jessica, Ida och diverse pick och pack i vantan pa bussen


Nu ar vi dock instalerade i vart nya rum, darav kaoset. Var nya lagenhet haller pa att renoveras sa vi bor for tillfallet i ett rum i huset bredvid, en aning provisoriskt alltsa. Inte det att rummet och lagenheten inte ar bra, men blir ju liksom inte att man packar upp nar man vet att man ska flytta igen om nagra dagar, sa darfor ar allt ett kaos.

I ovrigt har veckan...flugit fram precis som vanligt. Mandagen var ovanligt trevlig, besok av Sofia och Adam. Blev restaurangbesok och en drink pa Bar13. Verkligen kul med besok! Tack tack! Idag var det antligen sol nar vi vaknade sa da blev det stranden. Nu laddar vi om for en ny vecka.

2 comments:

Anonymous said...

Ni laddade om för en ny vecka. Nu laddar jag om för en ny weekend. Grått väder med ett stilla sommarregn. Prognosen lovar dock bättre väder till helgen. Då blir det ytterligare städning i garaget. Stannar hemma över måndagen för att se Giffanrna mot Assyriska. Håll tummarna.
Ska man skaffa ett Shellkort, eller??
Sköt om er flickor,
Kram
Hans-Olov

Anonymous said...

Kul att ni fått flytta, tjejer! Själv har jag inte riktigt flyttat, men det känns som det nu när jag fått slänga ut de tråkiga studentmöblerna och ställt in mina egna här i lägenheten i Göteborg. Trivs som guldfisken i glasskålen i min lilla 18 kvadratare! Nu är sommaren slut här i Göteborg, men det är fortfarande kjolväder så man får glädjas åt det. På lördag ska jag ha tjejmiddag, sen blir det utgång i stan, ska blir super! Nu är Göteborgs nattliv inte Barcelonas, men det duger ;) Kramar!