Sunday, August 27, 2006

Buffé ar en investering!

Sa var det helg igen. Veckorna flyger fram. Lisa har bara tva veckor kvar av sprakkursen innan praktiken borjar. Tva veckor tills hon ska vara full lard med andra ord, hm. Na da, fulllard ar det ingen som forvantar sej men anda, verkligheten narmar sej. Ida har tagit emot minst fem samtal pa jobbet nu, weheey, det borjar handa grejer pa citibank.

Borjade helgen pa basta satt. Ingen av oss hade lust eller ork att laga middag, bestamde darfor att det var dags att ata ute. Gick pa chinarestaurang i grannkvarteret som hade buffé, helt klart vart det! Vi at och at och at och det var hur gott som helst. Darefter blev det Bar13 for er som kanner till det stallet.

I ovrigt har helgen spenderats pa stranden, pa club och for Lisas del kommer den avslutas med nasan i skolbockerna. Froken Lola onskade trevlig helg i fredags genom att saga att nasta vecka kommer bli den jobbigaste hittils...sa nu handlar det bara om att overleva ;)

3 comments:

Anonymous said...

Hej!!
Bara två veckor kvar innan praktiken börjar...Själv börjar jag skolan på måndag (imorgon)de känns jobbigt :P vi spelade borta match idag och förlorade med 14-0, inte så vidare roligt!! Ha d bra, kram lilla syster Frida!

Anonymous said...

Hola! Tack för senast! Hade huuuur roligt som helst och drömmer fortfarande om mojiton :D Ska försöka skicka över bilden till er så snart jag orkar :P Nu äre sleeping som gäller!
Kram Sofia

Lisa & Ida said...

Tack sjalv Sofia! Verkligen kul att traffa dej och Adam!