Sunday, October 08, 2006

Montserrat

Lordagen denna helg blev det ingen sovmorgon. 08.00 ringde vara veckarklockor och picnickorgen packades. Pa programmet denna dag stod utflykt till Montserrat!

Montserrat ar ett berg utanfor Barcelona och ett vanligt utlfyktsmal sa efter fyra manader har tankte vi att det var dags att bege sig dit. Samlade ihop utfyktsganget som denna dag bestod av, forutom radarparet Ida och Lisa, aven Jessica och Eva.

Efter nan timme med tag var vi framme och farden fortsatte med cabinbana uppfor berget. Daruppe besokte vi klostret (vi och alla andra turister) och sen tog vi naste cabinbana upp till toppen. Hur vacker natur som helst, perfekt vader och trevligt sallskap, vad mer kan man onska??? Vandrade nerat, beundrade utsikten och at varan picnic matsack.

Darefter bar det av hemat igen, en liten siesta och sen ivag for att se sverige vinna over spanien i fotboll. En bra avslutning pa var utflyktsdag.




Jessica vilar på maten...
Lisa & Ida och den underbara utsikten

2 comments:

Anonymous said...

Ja Montserrat är helt otroligt vackert... kan förstå att det är skönare att åka nu när det blivit lite svalare också än mitt i sommaren..
Idag skiner solen så jag och en kompis bestämde att vi skulle ta vara på en fin höstdag o tog en lång promenad längs ån i Uppsala. Annars har det varit lite fest i helgen (och nu har jag och en spansktalande person bestämt att vi ska starta ett intercambio!) och fick VG på första tentan vilket känns som en skön start. I veckan blir det mer plugg, lite fikabakning till caféet på ÖGs o födelsedagsfest (inte för mig dåra eftersom den redan är förbi och spenderad med er ;). Keep blogging! Abrazos

Anonymous said...

Hej,
Förutom att jag inte hann testa en spansk schwarma och Agneta fick inte åka linbana, finns nu detta att se. Då får vi komma ner igen för att se Montserrat. Samtidigt får ju Agneta åka linbana och när vi är tillbaks blir det gott med en schwarma.
Sköt om er!
Hans-Olov