Sunday, October 22, 2006

Barça vs. Sevilla

La Familia. Idas familj har varit på besök i Barcelona. 4 Supermysiga dagar, med sol och bad (japp, trots att det ar mitten på oktober så badade Agneta och Hans-Olov), god mat, besok på Freixnet´s Cava tilverkning och Bäst av allt - Enligt Ida: att se FC Barcelona mot Sevilla! Vi fick efter flera om och men biljetter till den stora matchen. Biljettera var sold out och Camp Nou fullt med supportrar. Otoligt vilken stamning. Det var helt klart vart de jobbiga timmarna i som vi köade dagen innan for att hämta ut vara biljetter. Barcelona vann matchen så vi vandrade nöjda och glada ( Ida fulkomligt uppspelt av lycka) ut från arenan.




Efter matchen at vi ännu mer god mat i form av tapas (Spanska små rätter) pa en mysig Cerveseria som vi hittat kvällen innan. Där en Tiramisu utan like, gjord av en vän till sonen till Italienaren som uppfann själva efterrätten, fick avsuta kvällen.

2 comments:

Anonymous said...

Hej,
Kan bara intyga att som förrätt uppleva Camp Nou, som huvudrätt underbara tapa samt få en Tiramisou till efterrätt då är livet helt underbart. Allt detta i skönt sällskap.
TACK
Hans-Olov

Anonymous said...

Hej!
Har haft tur att få upplevt Barcelona 2 ggr detta år och jag kan bara säga; NI MÅSTE ÅKA DIT!!
Stan är underbar, vilken puls,mat, dryck och fotboll..WOW!!Besöket ut till Penedes vindistrikt var kul, man skulle vilja åka runt på alla Cavaodlingarna nån gång!!
Bäst av allt att träffa er tjejer!
Kram
mamsen