Friday, November 10, 2006

Hosten har anlant...

...var det tankt att detta inlagg skulle heta for forra veckan nar oktober tog slut och november borjade tog aven varmen slut och kylan tog over. Lisa inhandlade jacka och ida plockade fram mossan. Var nagra kyliga dagar men sen blev det varmare igen, idag rent av svettigt.


Höst i Barelona


Forra veckans kultur blev ett besok pa Picasso museet pa sondagen nar det var gratisdag. Och tur var det att det var gratisdag for Ida och Lisa slog nog rekord dar inne, hela museet pa under kvarten! Hade man varit mer intresserad av Picassos konst hade man nog stannat langre, men det var ingen av oss, plus att vi bada var slitna sen nattens clubbande...men nu har vi varit dar iallafall!

Nu laddar vi for ny helg!

1 comment:

Anonymous said...

hallå tjejer!
tack för vykortet, men seriöst, en kvart?! jag vet inte mkt om konst, men picasso museet passerar man INTE på en kvart! jag tror jag var där nästan två timmar.... det var ju ascoolt ju! lade ni åtminstone märke till den ENORMT stora tavlan "konfirmationen", den klart bästa i hela museet tycker jag, otroligt! snälla, säg inte att ni missade den.... googla bilden å kolla vilken jag menar eftersom jag är säkert på att ni måste ha sett den, den var i typ rum 11 eller nåt, ganska sent, oj, ni var väl in i alla rummen? eller...? ok, förlåter er vilket som... hade en godkänd ursäkt (party kvällen innan), vart var ni då förresten?
(hm. detta inlägg liknar mer o mer ett mail, gotta go now)
miss u
kram